субота, 31 серпня 2013 17:47

На Євробаскет до Словенії поїдуть 14 гравців збірної України

На Євробаскет до Словенії поїдуть 14 гравців збірної України

Національна збірна України з баскетболу вилетіла на чемпіонат Європи.

Вчора команда провела останнє тренування перед вильотом на Євробаскет , який пройде у Словенії. Наставник команди Майк Фрателло не став скорочувати заявку , в якій 14 гравців , тих , хто працював з командою в останні дні. Фінальний вибір буде зроблений безпосередньо перед першим матчем турніру.

"Ми їдемо на день -два раніше , ніж думали , але так зможемо втягнутися в процес , готуватися на місці , провести кілька тренувань. Ми зможемо уникнути поспіху останнього дня , в більш спокійному режимі будемо готуватися до першої гри з Бельгією , а після неї все піде одне за одним " , - говорить тренер.

" Фінального рішення по складу ми не прийняли , всі, хто зараз тут , їдуть до Словенії. У нас є кілька травмованих гравців , ми розраховуємо на Максима Корнієнка , який пошкодився у грі з Росією і поки не тренується . Подивимося , як буде проходити його відновлення " , - резюмував Фрателло . При цьому залишився не зовсім задоволений тим , що ФІБА- Європа не дозволяє брати на турнір більше 12 гравців.

Ушкодження в команді мають В'ячеслав Кравцов (зап'ястя ) , Максим Корнієнко та Кирило Натяжко (проблеми з коліном ) .

Не полетів до Словенії Артур Дроздов.

"Він зайнятий своїми медичними справами , ми продовжуємо чекати , його обстежують - це не один- два фахівці , це більше лікарів , і будь-які коментарі щодо стану його здоров'я повинні йти від самого Артура . Він має інформацію , він знає , що ми на нього розраховуємо і будемо раді бачити в команді. Звичайно , якщо він не приїде , ми засмутимося " , - сказав Фрателло .

Таким чином, до Словенії їдуть наступні гравці:

Захисники: Олександр Липовий , Дмитро Глєбов ( обидва - БК Донецьк) , Дмитро Забірченко ( Азовмаш ) , Олександр Мішула (Дніпро), Сергій Гладир (без клубу) , Пух Джетер ( Шандонг Лайонс , Китай )

Форварди: Станіслав Тимофеєнко (Дніпро), Леонід Стефанишин ( Політехніка ) , Максим Корнієнко ( БК Донецьк) , Максим Пустозвонов ( Азовмаш )

Центрові: Ігор Зайцев , Кирило Натяжко ( обидва - Азовмаш ) , Артем Пустовий ( Хімік ) , В'ячеслав Кравцов ( Мілуокі Бакс , НБА )

Стартовий матч на Євробаскеті наша команда проведе проти збірної Бельгії 4- го вересня.

Зараз ви читаєте новину «На Євробаскет до Словенії поїдуть 14 гравців збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі