понеділок, 19 листопада 2012 09:47

Збірна України дізналася суперників на Євробаскеті-2013

Збірна України дізналася суперників на Євробаскеті-2013
Олександр Волков не вважає українську групу страшною. Фото: timer.od.ua

18 листопада в Словенії відбулося жеребкування основного раунду Євробаскету-2013. 24 команди були розділені на 4 групи. Збірна України проведе зустрічі з командами Великобританії, Франції, Німеччини, Ізраїлю та Бельгії.

Склади груп виглядають наступним чином:

Група А: Україна, Великобританія, Франція, Німеччина, Ізраїль, Бельгія

Група B: Боснія і Герцеговина, Литва, Македонія, Чорногорія, Сербія, Латвія

Група С: Польща, Словенія, Іспанія, Хорватія, Чехія, Грузія

Група D: Фінляндія, Греція, Росія, Італія, Швеція, Туреччина

"Наша група не така страшна на вигляд, як може здатися, - сказав відразу після жеребкування президент ФБУ Олександр Волков. - І не така сильна, як деякі інші. Але на всі команди доведеться налаштовуватися дуже серйозно. Дуже сильний Ізраїль, Франція - один з фаворитів усього турніру, набирає силу Великобританія. Ну а Німеччина з Бельгією нам добре знайомі. При вдалій грі ми можемо вийти до наступного раунду".

Нагадаємо, що згідно з результатами кваліфікаційного раунду команди були розділені на 6 кошиків, збірна України до початку жеребкування перебувала в четвертій. Всі матчі в своїй групі збірна України проведе в Любляні. Календар чемпіонату стане відомий пізніше.

За матеріалами sport.ua, Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Збірна України дізналася суперників на Євробаскеті-2013». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі