четвер, 08 квітня 2010 14:24

Моуріньо проміняв вино на горілку

Моуріньо проміняв вино на горілку

Головний тренер московського ЦСКА Леонід Слуцький і наставник міланського "Інтера" Жозе Моуріньо обмінялися подарунками перед матчами своїх команд у 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів. Моурінью подарував Слуцькому три пляшки вина, а російський тренер вручив португальцеві пляшку горілки обсягом у кілька літрів. Про це сам Слуцький розповів в інтерв"ю газеті "Спорт-Експрес".

Російський тренер сказав, що пляшки вина, подаровані Моуріньо, стоять у нього вдома, так як приводу їх відкрити ще не виникало. Слуцький підкреслив, що раніше він ніколи не отримував подарунки від інших тренерів.

Моуріньо також вручив подарунок газеті "Советскому спорт". Кореспонденти цього видання перед матчами з російськими клубами дарували тренеру "Інтера" тюбетейку, будьонівку і шинель. Наставник міланців подарував "Советскому спорту" сувенірну срібну миску, присвячену матчу ЦСКА - "Інтер" в "Лужниках".

В 1/4 фіналу ЦСКА програв "Інтеру" обидві зустрічі з однаковим рахунком 0:1. Міланський клуб вийшов у півфінал, де він зіграє з іспанською "Барселоною".

За словами Слуцького, в Лізі чемпіонів сезону-2009/10 ЦСКА досяг максимально можливого результату.

За матеріалами lenta.ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Моуріньо проміняв вино на горілку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі