середа, 07 квітня 2010 11:55

Тренер ЦСКА назвав вихід до чвертьфіналу прекрасним результатом

Тренер ЦСКА назвав вихід до чвертьфіналу прекрасним результатом

Головний тренер московського ЦСКА Леонід Слуцький назвав виступ його команди в Лізі чемпіонів "прекрасним результатом для російського футболу".

Тренер ЦСКА сказав ці слова після матчу-відповіді 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів з міланським "Інтером" (0:1). За словами Слуцького, армійці гідно грали у вісімці кращих клубів Європи, повідомляє інтернет-видання Sports.Ru з посиланням на телеканал НТВ.

Наставник ЦСКА підкреслив, що на підсумок зустрічі вплинув швидкий гол італійської команди, забитий Веслі Снейдером вже на шостій хвилині гри. За словами Слуцького, після цього армійці потрапили в дуже складну ситуацію.

Тренер подякував гравцям ЦСКА за те, що вони "не опустили руки". За словами Слуцького, молоді гравці армійців отримали "безцінний досвід".

Зі своїм наставником погодився воротар ЦСКА Ігор Акінфєєв, який визнав, що вихід в 1 / 4 фіналу став великим досягненням для ЦСКА. Акінфєєв підкреслив, що, залишившись на початку другого тайму вдесятьох після видалення Чіді Одіа, армійці практично позбулися шансів на перемогу.

За словами голкіпера, які наводить газета "Спорт-Експрес", для сьогоднішнього ЦСКА участь в 1 / 4 фіналу - це "стеля".

Обидва матчі ЦСКА з "Інтером" в 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів завершилися з однаковим рахунком 1:0 на користь міланців. У півфіналі головного єврокубка "Інтер" зіграє з іспанською "Барселоною".

Зараз ви читаєте новину «Тренер ЦСКА назвав вихід до чвертьфіналу прекрасним результатом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі