середа, 29 серпня 2012 09:59

Московське "Динамо" вибуло з Ліги Європи

Московське "Динамо" вибуло з Ліги Європи
Росія втратила команду в єврокубках ФОТО: rsport.ru

Московське "Динамо" не змогло подолати відбірний раунд Ліги Європи і вибуло з боротьби на турнірі, повідомляє офіційний сайт УЄФА. Матч-відповідь московської команди проти німецького "Штутгарта" завершився з рахунком 1:1.

Рахунок у грі, що проходила на стадіоні у Хімках, на 64-й хвилині відкрив нападаючий "Штутгарта" Ведад Ібішевич. На 77-й хвилині Олександр Кокорін відновив рівновагу, однак більшого "Динамо", яке після голу гостей влаштовувала тільки перемога з різницею у три м'ячі, домогтися не вдалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість м'ячів "Атлетика", п'ять голів ПСВ: результати матчів Ліги Європи 23 серпня

Перший матч між командами відбувся 22 серпня і завершився перемогою "Штутгарта" з рахунком 2:0.

У четвер, 30 серпня, відбудуться ще 30 матчів відбірного раунду Ліги Європи, в яких, в тому числі, візьмуть участь два українські клуби. Дніпропетровський "Дніпро" вдома зіграє проти ліберецького "Слована". У Чехії команди зіграли внічию — 2:2. У Харкові "Металіст" прийме "Динамо" з Бухареста. Перший матч команда Мирона Маркевича виграла з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «Московське "Динамо" вибуло з Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі