вівторок, 10 квітня 2012 18:58

Міліція може залишити "Дніпро" без уболівальників

Міліція може залишити "Дніпро" без уболівальників

Начальник Дніпропетровського ГУВС Петро Чистяков заявив, що міліція розглядає можливість проведення матчів "Дніпра" без уболівальників після зіткнень фанатів з правоохоронцями

Про це, як повідомляє Інтерфакс-Україна він розповів на прес-конференції у вівторок, 10 квітня.

"Тепер ми обдумуємо такий варіант, щоб проводити подальші матчі "Дніпра" без уболівальників. Будемо узгоджувати все з Федерацією футболу України та приймати остаточне рішення з цього приводу", - сказав Чистяков.

Він нагадав, що 9 квітня відбувся футбольний матч "Дніпро" - "Металіст", на який прибули 550 харківських уболівальників. Після матчу почалася бійка з використанням фаєрів. У міліції заявляють, що дніпропетровські фанати заблокували Південний вихід стадіону, щоб не дати можливості виїхати автобусам з харківськими футболістами і фанатами.

За словами начальника Дніпропетровського міського ГУВС, харківські правоохоронці заздалегідь попередили, що серед вболівальників "Металіста", які відправляються до Дніпропетровська, є агресивно налаштовані люди. Тому на прилеглу до стадіону територію було залучено 120 співробітників спецпідрозділу "Беркут" та 60 військовослужбовців внутрішніх військ. 80 співробітників полку патрульної служби Дніпропетровського міського управління міліції знаходилися в резерві.

Після матчу міліція затримала 60 уболівальників. Найстаршому затриманому хулігану 31 рік, наймолодшому - 15.

За словами начальника Дніпропетровського міського ГУВС, велика частина агресивних уболівальників - неповнолітні. Порушникам загрожує штраф від 50 до 119 грн.

Нагадаємо, в ході бійки вісім співробітників міліції отримали травми.

Зараз ви читаєте новину «Міліція може залишити "Дніпро" без уболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі