пʼятниця, 06 квітня 2012 17:29

"Нам вже нічого не заважає стати чемпіонами" - Рамос

"Нам вже нічого не заважає стати чемпіонами" - Рамос
Хуанде Рамос не бачить перешкод на шляху до чемпіонства. Фото: fcdnipro.ua

Головний тренер "Дніпра" Хуанде Рамос напередодні матчу 26-го туру Прем'єр-ліги проти "Металіста" поділився своїми очікуваннями від майбутньої гри в Дніпропетровську

Про це повідомляє Чемпионат.com.

"Нас чекає принциповий матч. "Металіст" вище за "Дніпро" в турнірній таблиці, тому нам треба постаратися скоротити відставання від харків'ян, - заявив Рамос. - Суперник дуже серйозний і сильний, але "Дніпро" гратиме тільки на перемогу.

У нас всі готуються до матчу. Це стосується і Денисова з Лаштувкою. Захисник почав тренуватися, у Яна теж всі проблеми позаду. Чи буде грати з перших хвилин Олійник? Я розумію, що він грав в "Металісті" і буде мотивований. Але цей матч важливий не тільки для нього, а й для всієї команди".

Також тренер заявив, що не відмовляється від своїх слів, коли обіцяв за чотири роки привести "Дніпро" до чемпіонського титулу: "Нам вже нічого не заважає, ми в середині свого шляху. Команда будується, все йде за планом".

Нагадаємо, що матч 26-го туру чемпіонату України "Дніпро" - "Металіст" відбудеться у понеділок, 9 квітня, в 19:00.

Зараз ви читаєте новину «"Нам вже нічого не заважає стати чемпіонами" - Рамос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі