четвер, 05 січня 2012 18:26

"Металіст" поповниться бразильським півзахисником

"Металіст" поповниться бразильським півзахисником

До 12 січня харківський "Металіст" посилиться бразильським півзахисником. Про це заявив головний тренер команди Мирон Маркевич в інтерв'ю газеті "Команда".

Крім того, Маркевич підкреслив, що клуб не продає аргентинського захисника Хосе Ернесто Сосу, а також викупили контракт Марко Торсільєрі у "Спортинга".

"По-перше, Соса коштує на порядок дорожче. По-друге, його все влаштовує в Харкові, тим більше що саме завдяки успішному виступу тут Хосе Ернесто застовпив за собою місце в збірній Аргентини. Але головне, що Coca дуже потрібен самому "Металісту" .

Особливо вражає не тільки його швидкісна витривалість, але й уміння додавати наприкінці поєдинку. І переконаний, що Харків стане улюбленим містом не тільки для Соси, а й для його співвітчизника Марко Торсільері, контракт якого ми днями викупили у португальського "Спортинга", - сказав Маркевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перше місце "Металіста", поразка "Ворскли": результати матчів Ліги Європи четверга, 15 грудня

Тренер також пояснив, що "Металіст" не посилюється виконавцями з України через їх явно завищену вартість.

"Зокрема, я був ініціатором запрошення в "Металіст" львів'янина Олега Голодюка, але коли керівництво "Карпат" назвало його трансферну ціну, то переговори відразу довелося згорнути", - зазначив він

Зазначимо, що новим бразильцем, про якого говорить Маркевич, швидше за все, стане атакуючий півзахисник бразильського "Сан-Паулу" Марлос. У чемпіонаті Бразилії він провів 25 матчів, в яких забив чотири голи і зробив дві результативні передачі.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" поповниться бразильським півзахисником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі