пʼятниця, 31 липня 2009 08:31

Мерайя Кері заспіває на відкритті "Донбас Арени"

Мерайя Кері заспіває на відкритті "Донбас Арени"

Підготовка до грандіозного відкриття першого в Україні п"ятизіркового стадіону "Донбас Арена" йде повним ходом. Не дивлячись на те що організатори раз у раз підкидають журналістам і майбутнім глядачам подробиці масштабного шоу, відволікти увагу громадськості від головної інтриги - хто ж із зірок світового шоу-бізнесу приїде на відкриття - постановники церемонії поки не можуть.

Нагадаємо, за результатами світових рейтингів, в топ-5 світових поп-зірок зараз міцно влаштувалися Мадонна, Брітні Спірс, Елтон Джон, Кайлі Міноуг і Мерайя Кері. Ознайомившись з розкладом їх концертів, вявилося, що Мадонна (яку багатьом так хотілося побачити в Донецьку) до нас напевно не завітає. На цей день у неї запланований концерт на іншому стадіоні - в Софії. Зайнята і Брітні - в рамках гастрольного туру 29 серпня вона виступить в Бостоні, відразу після чого відправиться до Філадельфії. Швидше за все, відмовиться від пропозиції і Кайлі Міноуг, адже не дивлячись на "вікно", вже 30 серпня їй співати в Сан-Франциско.

Зате в день "Х" абсолютно вільні від турів і концертів сер Елтон Джон і його не менш зіркова сусідка за рейтингом Мерайя Кері. Враховуючи ж той факт, що Джон все-таки зовсім недавно побував в Україні і навряд чи організатори шоу захочуть повторюватися, можна припустити, що Донецьк відвідає Мерайя Кері.

Тим часом організатори дійства ні в яку не бажають задовольнити цікавість донеччан.

- Не дивлячись на всю грандіозність і масштабність шоу, ми прагнутимемо зберегти головний секрет до самого відкриття, - розповів генеральний режисер церемонії Марко Баліч.

За матеріалами Террикон, КП в Украине

Зараз ви читаєте новину «Мерайя Кері заспіває на відкритті "Донбас Арени"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі