четвер, 02 грудня 2010 18:55

Менеджер збірної Німеччини приїде в Україну

Менеджер збірної Німеччини приїде в Україну

Генеральний менеджер національної збірної Німеччини Олівер Бірхофф найближчим часом планує відвідати Україну і Польщу. Метою візиту колишнього футболіста "Бундестім" стане інспекція низки готелів і баз, які представлені в каталозі базових тренувальних центрів для команд-учасниць Євро-2012, повідомляє fussball-em-2012.com.

Рішення щодо місця дислокації збірної Німеччини під час проведення чемпіонату Європи 2012 року буде прийнято у першій половині наступного року. У той же час керівництво команди висловлює бажання базуватися у Польщі.

Повідомляється, що збірна Німеччини у разі перемоги у своїй відбірній групі на Євро-2012 розраховує потрапити до групи С (міста проведення поєдинків - Гданськ і Познань) або В (Харків і Львів).

Відзначимо, що в даний момент підопічні Йоахіма Льова впевнено лідирують у групі "А" відбіркового турніру Євро-2012.

Нагадаємо, 15 листопада 2011 національна збірна України вдома зіграє товариський поєдинок проти команди Німеччини. Гра відбудеться в тому випадку, якщо Бундестім завоює пряму путівку на чемпіонат Європи з футболу 2012 року.

За матеріалами Інформаційний центр "Україна-2012"

Зараз ви читаєте новину «Менеджер збірної Німеччини приїде в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі