середа, 30 червня 2010 17:23

Менеджер хокейного "Будівельника" знайшов нову роботу в КХЛ

Менеджер хокейного "Будівельника" знайшов нову роботу в КХЛ

Генеральний менеджер київської хокейної команди "Будівельник" Олег Купріянов став спортивним директором об'єднаного хокейного клубу "Динамо". Про це "Советскому спорту" розповів генеральний менеджер московської команди Андрій Сафронов.

Олег Купріянов, який у минулому працював у магнітогорському "Металургові", став одним з керівників "Будівельника" в 2010 році. За кілька тижнів фахівець зміг підібрати гравців в Україні, в Білорусії, в Росії, Чехії та Словаччини, і сформувати команду. Хокейні експерти відзначали, що Купріянову вдалося зібрати оптимальну за складом команду.

У сезоні-2010/11 "Будівельник" повинен був виступати в Континентальній хокейній лізі (КХЛ), однак нещодавно стало відомо, що клуб не зможе взяти участь у чемпіонаті ліги.

Українська команда не змогла стати повноправним учасником КХЛ через труднощі з ремонтом палацу - майданчик виявився неготовим до майбутнього сезону. Гравці команди отримали статус необмежено вільних агентів і почали шукати собі роботу в інших клубах. Очікується, що "Будівельник" приєднається до КХЛ тільки в сезоні-2011/12.

ОХК "Динамо", де тепер працюватиме Олег Купріянов, був створений наприкінці квітня 2010 року. Команда була сформована шляхом об'єднання московського "Динамо" і підмосковного ХК МВС.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Менеджер хокейного "Будівельника" знайшов нову роботу в КХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі