четвер, 24 червня 2010 18:20

"ХК "Будівельник" створив би чимало сюрпризів для суперників" - Купріянов

"ХК "Будівельник" створив би чимало сюрпризів для суперників" - Купріянов
ХК "Будівельник" наступного року буде проводити новий набір хокеїстів. Про це сьогодні на прес-конференції заявив генеральний менеджер клубу Олег Купріянов.

Нагадаємо, через відсутність льодової арени команда не зможе цього сезону зіграти в КХЛ. Кияни вже встигли підписати контракти з 19-ма гравцями, серед яких дев'ять хокеїстів збірної України.

"Прошу вибачення у хокеїстів та вболівальників, що цей сезон у нас не вийшов. Ми дуже добре попрацювали, але через арену ми не зможемо стартувати в КХЛ, - сказав Олег Борисович, - люди не можуть сидіти без роботи, їм треба годувати сім"ї. З цих причин ми не зможемо нікого зберегти. Наступного року будемо проводити новий набір. Я також шукатиму нову роботу, але перед тим як кудись піти, добре подумаю. Мені дуже симпатична київська команда".

Купріянов розповів, що новина дуже засмутила гравців, але ніхто руки не опускатиме. Генеральний менеджер клубу впевнений, що всі хокеїсти зможуть працевлаштуватися. Головний тренер "Будівельника" Йозеф Яндач продовжить кар"єру в чеському "Пардубіце".

"Якщо б ми запустилися, то створили б чимало сюрпризів для суперників. Кістяк команди ми планували зробити українським."

На запитання чи така ситуація могла б трапитися в Росії, Купріянов відповів, що подібне могло мати місце у будь-якому місці.

За словами президента "Будівельника" Богдана Гулямова клуб не згортає проект і стартуватиме у КХЛ у наступному сезоні.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"ХК "Будівельник" створив би чимало сюрпризів для суперників" - Купріянов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі