середа, 12 травня 2010 12:06

ХК "Будівельник" дебютує в КХЛ 9-го вересня

ХК "Будівельник" дебютує в КХЛ 9-го вересня

Третій сезон Континентальної хокейної ліги почнеться 8 вересня. Перший ігровий день для українського дебютанта призначений на 9.09.2010, а ім'я першого суперника дізнаємося на початку червня.

За традицією 8 вересня відбудеться церемонія відкриття ігрового року і буде розіграно Кубок відкриття. У матчі за перший трофей сезону-2010/11 зійдуться володар Кубка Гагаріна-2010 "Ак Барс" і московське "Динамо", як наступник фіналіста плей-офф - ХК МВС. Зустріч між чемпіоном і об'єднаним "міліцейським" клубом відбудеться в Казані.

Перший суперник "Будівельника" поки не відомий. Календар сезону КХЛ ще не зверстано. Склад дивізіонів, з урахуванням заміни ХК МВС і "Лади" на "Будівельник" і "Югру" відповідно, також не визначено. Ясність у цих питаннях Ліга внесе в перших числах червня.

Передсезонну підготовку, згідно з регламентом, усі клуби КХЛ почнуть за 45 днів до відкриття сезону - тобто 23 липня.

"Але ми попросимо гравців скоротити літні відпустки на кілька днів, щоб раніше зібратися в Києві. Всі офіційні заходи, пов'язані з підготовкою до сезону, почнемо, як годиться, 23 числа. Але ми ж дебютанти. Нам потрібно більше, ніж іншим учасникам КХЛ, приділити уваги згуртуванню колективу. Зберемося всією командою, поговоримо, познайомимо хлопців ближче з інфраструктурою клубу і з містом", - говорить генеральний менеджер "Будівельника" Олег Купріянов.

За матеріалами ХК "Будівельник"

Зараз ви читаєте новину «ХК "Будівельник" дебютує в КХЛ 9-го вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі