середа, 24 червня 2009 08:55

Марат Сафін став автором першої сенсації Вімблдону

Марат Сафін став автором першої сенсації Вімблдону

Марат Сафін зазнав поразки у першому колі Вімблдону, повідомляється на офіційному сайті турніру. Посіяний під 14 номером росіянин 23 червня програв американцеві Джесі Левайну з рахунком 2:6, 6:3, 6:7, 4:6.

Сафін продовжить боротьбу в парному розряді. Разом з казахським тенісистом Андрієм Голубєвим він зіграє проти пари Іван Наварро/Гільєрмо Гарсія-Лопес.

Росіяни Михайло Южний і Дмитро Турсунов також програли свої матчі і залиши турнір. Южний поступився іспанцеві Хуану Карлосу Ферреро 3:6, 6:7, 3:6, а Турсунов програв німецькому тенісистові Міші Звєрєву: за рахунку 4:6, 2:6, 0:3 росіянин відмовився від продовження боротьби.

У жіночому розряді за результатами матчів 23 червня з боротьби вибула Анна Чакветадзе, яка програла німкені Сабіні Лісіцкі 6:4, 6:7, 2:6. Посіяна під 5 номером Світлана Кузнєцова у свою чергу вийшла в наступне коло, обігравши японку Акіко Морігамі 6:3, 7:6.

Нагадаємо, раніше у вівторок в наступне коло турніру вийшли Микола Давиденко та Ігор Куніцин, а в жіночому одиночному розряді - Дінара Сафіна, Марія Кириленко, Віра Душевіна та Віра Звонарьова.

За матеріалами Лента, РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Марат Сафін став автором першої сенсації Вімблдону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі