вівторок, 23 червня 2009 12:17

"Краще я заплачу штраф, ніж перестану кричати" - де Бріто (ВІДЕО)

"Краще я заплачу штраф, ніж перестану кричати" - де Бріто (ВІДЕО)

Шістнадцярічна представниця Португалії Мішель Ларчер де Бріто, яка перемогла в першому колі "Вімблдону" Клару Закопалову з Чехії з рахунком 6:2, 7:5, відповіла на питання журналістів, які поцікавилися чому під час матчу вона знизила рівень гучності.

"Я прагнула грати тихо спеціально для вас, хлопці (посміхається). Насправді, я грала добре, і не було необхідності голосно кричати. Я починаю кричати тільки в напруженій грі, а тут я грала спокійно і чітко.

Я не кричу спеціально, крик виривається сам собою, якщо організму це потрібно, а якщо ні, то ні. Це частина моєї гри, моя особливість.

Ніхто не може наказати мені припинити кричати. Теніс індивідуальний вид спорту, а я окремий гравець. Якщо мене штрафуватимуть, - на здоров"я, тому що краще я заплачу штраф, ніж програю матч через те, що не кричатиму. От так", - цитує Мішель офіційний сайт турніру.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Краще я заплачу штраф, ніж перестану кричати" - де Бріто (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі