понеділок, 15 серпня 2011 01:59

"Манчестер Юнайтед" розпочав захист титулу з перемоги

"Манчестер Юнайтед" розпочав захист титулу з перемоги

Футболісти "Манчестер Юнайтед" почали захист титулу чемпіонів Англії з непростої гостьової перемоги над "Вест Бромвічем".

Зустріч першого туру прем'єр-ліги завершилася з рахунком 2:1 на користь підопічних Алекса Фергюсона. Екс-форвард "Локомотива" Пітер Одемвінгі через травму не потрапив в заявку на матч.

"Манчестер" почав потужно, і гол Вейна Руні, якому асистував новачок "Юнайтед" Ешлі Янг, виглядав логічно. Незабаром Луїш Нані зобов'язаний був подвоювати перевагу, але послав м'яч вище поперечини. Втім, господарі потихеньку прийшли в себе. На 37-й хвилині дебютант у складі "Вест Бромвіча" ірландець Шейн Лонг наніс несильний удар в дальній кут, з яким 20-річний воротар Давід Де Хеа не впорався.

Після перерви через травми поле залишили центральні захисники "МЮ" Неманья Відіч і Ріо Фердинанд. Однак фортуна все ж таки посміхнулася гостям. На 81-й хвилині м'яч після прострілу Янга завдяки двом рикошетам заскочив у дальній кут.

На старті чемпіонату очки втратили конкуренти "МЮ" у боротьбі за титул "Арсенал", "Челсі" і "Ліверпуль". У понеділок програму туру завершить матч "Манчестер Сіті" - "Суонсі", повідомляє РИА Новости.

Вест Бромвіч - Манчестер Юнайтед - 1:2 (1:1, 0:1)

Голи: 0:1 - Руні (13), 1:1 - Лонг (37), 1:2 - Рід (81, автогол).

Вест Бромвіч: Б. Фостер, Рід (Хара, 85), Тамаш, Олссон, Шорі, Тчойі, Шарнер, Брант, Мулумбу, Моррісон, Лонг (Кокс, 87).

МЮ: Де Хеа, Відіч (Дж. Еванс, 52), Смоллінг, Ріо Фердинанд (Джонс, 75), Фабіо, Ешлі Янг, Андерсон, Клеверлі, Нані, Уелбек (Бербатов, 65), Руні.

Попередження: Рід (38), Ешлі Янг (56), Андерсон (80), Шарнер (86), Кокс (90).

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" розпочав захист титулу з перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі