субота, 13 серпня 2011 13:01

Букмекери вірять, що "Манчестер Юнайтед" стане чемпіоном Англії

Букмекери вірять, що "Манчестер Юнайтед" стане чемпіоном Англії

Британська букмекерська контора William Hill вважає фаворитом англійської футбольної прем'єр-ліги, яка стартує в суботу, торішнього переможця "Манчестер Юнайтед".

Ставки на те, що "червоні дияволи" виграють чемпіонат Англії вдруге поспіль і вп'яте за шість років, William Hill приймає з коефіцієнтом 2,50. На перемогу "Челсі" британці встановили коефіцієнт 3,75, на перемогу "Манчестер Сіті" - 5,00.

Шанси "Арсеналу" і "Ліверпуля" виграти прем'єр-лігу букмекери оцінюють нижче - коефіцієнти на успіх підопічних Арсена Венгера і Кенні Далгліша становить 10,00 і 11,00 відповідно. Поставити на перемогу новачків елітного дивізіону "Куїнз Парк Рейнджерс" можна з коефіцієнтом 2501,00, а "Суонсі" або "Норвіча" - 10001,00.

Найвірогіднішим кращим бомбардиром турніру букмекери називають 23-річного форварда "МЮ" Хав'єра Ернандеса (коефіцієнт 9,50), який лише рік тому дебютував у складі команди Фергюсона. William Hill вважає, що Карлос Тевес (13,00) з "Ман Сіті" і одноклубник Чічаріто Дімітар Бербатов (26,00) мають менше шансів повторити торішній успіх.

На думку букмекерів, найбільше шансів першим втратити роботу у тренера "Блекберна" Стіва Кіна (2,62) і наставника "Куїнз Парк Рейнджерс" Ніла Уорнока (3,00). Ставки на те, що першим тренером прем'єр-ліги, який залишить свій пост, стане Андре Віллаш-Боаш, який влітку очолив "Челсі", приймаються з коефіцієнтом 34,00.

Матчі першого туру англійської прем'єр ліги сезону-2011/12 пройдуть в суботу, 13 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Букмекери вірять, що "Манчестер Юнайтед" стане чемпіоном Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі