субота, 06 серпня 2011 14:34

"МЮ" розгромив "космонавтів" у прощальному матчі Пола Скоулза

"МЮ" розгромив "космонавтів" у прощальному матчі Пола Скоулза

Сьогодні вночі в Манчестері відбувся прощальний матч півзахисника "Манчестер Юнайтед" Пола Скоулза, в якому його команді протистояв керований Еріком Кантона "Нью-Йорк Космос".

Зустріч завершилася великою перемогою англійців (6:0). Перший м'яч у зустрічі на рахунку винуватця торжества, який послав м'яч у сітку на 9-й хвилині. Після гри жива легенда "МЮ" подякував клубу і вболівальникам команди.

"Всі ці 16-17 років фанати завжди тепло ставилися до мене, - наводить офіційний сайт "Манчестер Юнайтед" слова Скоулза. - Сподіваюся, моя гра збережеться у них в пам'яті, і їм буде, що згадати. Хотів би подякувати нашого тренера, весь штаб команди, кожного, хто працює в клубі. Не можу висловити, наскільки я вам вдячний. Хотів би звернутися і до гравців - це було великим привілеєм грати поруч з вами в цьому клубі, це - величезне задоволення.

Хотів би подякувати Еріка і "Нью-Йорк", які приїхали сюди на цю гру. Окремі слова хочу сказати Нікі Бату і Гері Невіллу, радий, що грав з ними на протязі багатьох років. Ця гра, мій гол - мене переповнюють почуття".

Пол Скоулз виступав за "МЮ" протягом всієї своєї кар'єри. У складі "червоних дияволів" він провів 676 матчів, забивши при цьому 150 голів. З 1997 по 2004 роки виступав за збірну Англії (66 офіційних ігор, 14 голів). Учасник ЧС 1998 і 2004 р.р. і ЧЄ 2000 і 2004 р.р.

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" розгромив "космонавтів" у прощальному матчі Пола Скоулза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі