субота, 29 січня 2022 17:40

Малиновський розповів, чому "Дженоа" звільнив Шевченка

Малиновський розповів, чому "Дженоа" звільнив Шевченка
Андрій Шевченко вивів збірну України на Євро-2020. Фото: УАФ

Один із лідерів збірної України та півзахисник "Аталанти" Руслан Малиновський вважає, що Андрій Шевченко невчасно очолив "Дженоа".

Команда із Генуї переживала не найкращі часи та мала багато травмованих гравців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дженоа" - це чергова помилка Шевченка" - Суркіс

"Мені дуже шкода, що його робота в "Дженоа" так швидко закінчилась. Важка ситуація. Мені здається, що Андрій Миколайович потрапив у цей клуб у не найкращий момент.

Там було багато травмованих, довелося ставити молодь, а в Серії А, як ви знаєте, дуже серйозний рівень. Плюс тренер захворів на Covid-19 і певний час не був з командою.

Можливо, хтось хотів отримати результат одразу, але за такий короткий проміжок було важко збудувати або перебудувати колектив. У футболі таке буває, ніхто не застрахований від таких моментів. Втім, я думаю, що Андрій Шевченко зробить правильні висновки і всіх нас порадує своїми результатами", – сказав Маліновський у коментарі Zbirna.com.

Андрій Шевченко залишився без роботи після відставки з "Дженоа" 15 січня. Тренер протримався на посаді два місяці. Під керівництвом Шевченка "Дженоа" виграв один матч з 11, тричі зіграв унічию та один раз програв.

У 2016-2021 роках Шевченко очолював збірну України. Під керівництвом тренера збірна змогла вийти на Євро-202021, де дійшла до чвертьфіналу.

Зараз ви читаєте новину «Малиновський розповів, чому "Дженоа" звільнив Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі