субота, 16 травня 2009 10:56

Майбутнє "Астани" вирішиться 31 травня

Майбутнє "Астани" вирішиться 31 травня
На 7-й етап велобагатоденки "Джиро д`Італія" гонщики команди "Астана" вийшли в нових майках.

Міжнародний союз велосипедистів дозволив команді змінити форму, оскільки нова за кольорами нічим не відрізнялася від старої. Різниця була лише в логотипах спонсорів, з яких у полі зору залишилися лише "KazMunaiGas", "Trek" і "Nike", а також емблема ПроТура.

Майбутнє команди "Астана" як і раніше залишається туманним. 100-відсотково можна стверджувати одне — команда доїде до кінця "Джиро д`Італія".

У понеділок, 18 травня президент UCI Пет Маккуейд планує зустрітися з представниками федерації велоспорту Казахстана, яка є власником ліцензії ПроТура для "Астани". Якщо сторони не домовляться, то, як запевняє голова Союзу, буде поставлено питання про участь команди в "Тур де Франс".

Нагадаємо, кілька днів тому команді "Астана" погрозили дискваліфікацією, якщо до 31 травня вона не вирішить свої фінансові проблеми.

Як повідомив менеджер команди Йохан Брюйнель, керівництво Міжнародного союзу велосипедистів (UCI) відправило лист-попередження у Федерацію велоспорту Казахстану. "Астана" отримує фінансову допомогу від державної холдингової компанії "Сарук-Казина", проте країна зараз нелегко переживає фінансову кризу, а в команді гонщикам не виплачують зарплатню.

AP, cyclingnews.com, bicycle.net

Зараз ви читаєте новину «Майбутнє "Астани" вирішиться 31 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі