вівторок, 12 травня 2009 08:05

"Джиро д`Італія" відкрила лік своїм жертвам

"Джиро д`Італія" відкрила лік своїм жертвам
Американський велогонщик команди "Гармін" Крістіан Ванде Вельде став першою жертвою пристрастей на "Джиро д`Італія".

Під час третього етапу велобагатоденки з Градо у Вальдоб"ядені Ванде Вельде впав. До того ж на досить великій швидкості, в результаті падіння зламав два ребра, отримав струс мозку та розтягнув зв"язки задньої поверхні стегна.

В результаті падіння гонщик зламав два ребра.

Ці пошкодження змусили гонщика поставити хрест на своїх амбіціях у "Джоро"-2009, яка була для нього вкрай важливою в цьому сезоні і була основним етапом підготовки у "Тур де Франс".

А третій етап "Джиро д`Італія" виграв Алессандро Петаккі

Італійський гонщик LPR Алессандро Петаккі вийшов у лідери загального заліку легендарної велобагатоденки "Джиро д`Італія", вигравши третій етап довжиною 198 км.

Петаккі проїхав дистанцію за 4 години 45 хвилин 27 сенкуд, випередивши американця Тайлера Фаррара ("Гармін") і свого співвітчизника Франческо Гавацці ("Лампре"). Американець Ленс Армстронг ("Астана") був 50-м.

У загальному заліку відрив Петаккі від найближчого переслідувача, Фаррара, становить 8 секунд. Армстронг, який не раз заявляв про намір перемогти в "Джиро", зараз знаходиться на п"ятій позиції, відстаючи від італійця на 31 секунду. Маццанті поки знаходиться на 11-м місці (+ 53 секунди).

За інформацією Сyclingnews.com і Livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Джиро д`Італія" відкрила лік своїм жертвам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі