вівторок, 18 вересня 2012 12:18

"Краще б "Зеніт" купив Ярмоленка або Коноплянку" - експерт

"Краще б "Зеніт" купив Ярмоленка або Коноплянку" - експерт
"Халк може зіграти першого нападника" - Костянтин Сарсанія ФОТО: ua.championat.com

Відомий футбольний функціонер Костянтин Сарсанія висловив свою думку про придбання пітерським "Зенітом" нападника Халка з "Порту".

"Якщо абстрагуватися від ціни, ніхто не сперечається, що Халк - сильний футболіст. Потужний, може обіграти один в один, володіє поставленим ударом. При цьому відразу здатний діяти на декількох позиціях в атаці.

Може зіграти першого нападника, але в "Зеніті" я його бачу на позиції лівого або правого інсайда. Загалом, комусь із трійці Кержаков - Бистров - Файзулін доведеться потіснитися. Життя покаже, наскільки зенітівці були праві, заплативши такі гроші.

У 2007-му ми брали у "Зеніт" Тимощука за 20 млн доларів, і всі кричали: жах, його ціна в кращому випадку 10 млн. Переплатили! А що в підсумку? Футболіст надав баланс команді між обороною і атакою, "Зеніт" виграв чемпіонат, Кубок і Суперкубок УЄФА. А хто зараз згадує, що ми Данні за 30 млн євро купували? Правда, з Данні було менше ризиків, ніж з Халком: португалець до того моменту вже освоївся у нас в країні, було зрозуміло, чого від нього чекати в чемпіонаті.

Кажуть, багато хто хотів Халка. Але чому ніхто не купив? Та тому що він не коштує стільки, скільки за нього просили. Він що, кращий бомбардир?

На мій погляд, для зенітівського стилю більше підійшли б Ярмоленко чи Коноплянка зі збірної України. І коштують у кілька разів менше, і російською говорять, так що ніяких проблем з адаптацією не було б", - заявив функціонер в інтерв'ю "СЭ".

Зараз ви читаєте новину «"Краще б "Зеніт" купив Ярмоленка або Коноплянку" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі