четвер, 16 лютого 2012 09:06

Ліга Чемпіонів. "Мілан" розгромив "Арсенал", "Зеніт" дотиснув "Бенфіку"

Ліга Чемпіонів. "Мілан" розгромив "Арсенал", "Зеніт" дотиснув "Бенфіку"

"Мілан" розгромив "Арсенал" у матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Матч, що пройшов увечері в середу, 15 лютого, в Мілані, завершився з рахунком 4:0 на користь господарів поля.

Рахунок на 15-й хвилині зустрічі відкрив Кевін-Прінс Боатенг. Потім два голи - на 36-й і 49-й хвилинах - забив у ворота "Арсеналу" бразильський легіонер "Мілана" Робіньо.

І завершив розгром лондонського клубу удар Златана Ібрагімовича, який реалізував пенальті.

Матч "Мілан" - "Арсенал" відбудеться 6 березня.

Раніше 15 лютого в ще одному матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів петербурзький "Зеніт" в домашньому матчі обіграв "Бенфіку" з Лісабона з рахунком 3:2.

Рахунок у грі на 20-й хвилині відкрив футболіст "Бенфіки" Максиміліано Перейра, який використовував помилку воротаря "Зеніта" Юрія Жевнова. Після штрафного удару голкіпер відбив м'яч перед собою, і Перейра зіграв на добиванні.

На 27-й хвилині Широков зрівняв рахунок, а на 71-й хвилині Сергій Семак після красивої комбінації п'ятою відправив м'яч у кут воріт "Бенфіки" і вивів пітерців вперед.

На 86-й хвилині Жевнов після удару футболіста "Бенфіки" знову відбив м'яч перед собою, і на цей раз помилкою воротаря скористався Оскар Кардосо. Перемогу "Зеніту" приніс Широков, який відзначився двома хвилинами пізніше.

Матч пітерців з "Бенфікою" відбудеться 6 березня в Лісабоні.

Зараз ви читаєте новину «Ліга Чемпіонів. "Мілан" розгромив "Арсенал", "Зеніт" дотиснув "Бенфіку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі