субота, 13 червня 2009 12:44

Левченко вже не гравець "Гронінгена"

Левченко вже не гравець "Гронінгена"

Голландський "Гронінген" не зумів домовитися з півзахисником збірної України Євгеном Левченком про продовження контракту.

31-річний українець наполягав на угоді на два роки, тоді як клуб готовий був запропонувати продовження співпраці лише на один сезон.

"На жаль, нам не вдалося прийти до згоди", - говориться в офіційній заяві "Гронінгена", який, нагадаємо, за підсумками сезону 2008/09 не зумів пробитися в єврокубки.

"Ми запропонували Євгену річний контракт з можливістю продовження його ще на один сезон, якщо Левченко зіграє більш ніж в 10 матчах, - говорить директор "Гронінгена" Ханс Нейланд. - Але самого футболіста це не влаштувало. На жаль, ми так і не змогли домовитися. Це означає, що прийшовчас "Гронінгену" і Левченку розлучитися. Євген провів у нашому клубі чотири відмінні сезони і сподіваємося, що незабаром він знайде собі нову команду з гідним ім"ям".

Вихованець донецького спортінтернату грає в Голландії з 1996 року. До "Гронінгену" він перейшов в 2005-му з роттердамської "Спарти" і за подальші чотири сезони провів 118 офіційних матчів, забивши в них 15 м"ячів.

За матеріалами Турнір, ФК "Гронінген"

Зараз ви читаєте новину «Левченко вже не гравець "Гронінгена"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі