неділя, 31 серпня 2008 17:21

Українець забиває красивий гол в чемпіонаті Голландії (ВІДЕО)

29 серпня матчем "Вітесс" - "Гронінген" (за який виступає українець Євген Левченко) стартував чемпіонат Голландії. І хоча гості перемогли з рахунком 0-4, такий результат не повинен нікого вводити в оману - матч був приблизно рівним.

"Гронінген" відкрив рахунок на 9-ій хвилині, коли Степп де Рювер ударом з-за меж штрафного послав м"яч в сітку. "Вітесс" протягом години методично розхитував захисні редути "Гронінгена", але всі карти сплутало вилучення захисника ван дер Штрюка, і пенальті, що послідував за ним, який реалізував ван де Лаак, - 0:2. Через п"ять хвилин у бік команди з Арнема був призначений ще один 11-метровий, який точно виконав Маркус Берг.

А до вже зовсім непристойного довів рахунок Євген Левченко, красивим ударом змусивши капітулювати воротаря "Вітесса" - до речі, в період з 2000 по 2003 Левченко захищав кольори саме команди з Арнема.

Нагадаємо, що 30-річний півзахисник Євген Левченко викликаний Олексієм Михайличенком в штаб збірної України для підготовки до найближчих матчів відбірного турніру ЧС-2010, повідомляє Террикон

"Вітесс" - "Гронінген" - 0:4 (0:1)
Голи: де Рювер, 9 (0:1), ван де Лаак, 68 (0:2), Берг, 73 (0:3), Левченко, 77 (0:4).



Зараз ви читаєте новину «Українець забиває красивий гол в чемпіонаті Голландії (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі