середа, 08 квітня 2009 09:42

Квитки на бій Кличка та Хея продаватимуться по антикризовим цінам

Автор: image.tsn.u
  Кличко та Хей
Кличко та Хей
Квитки на бій між чемпіоном світу за версіями WBO та IBF Володимиром Кличком та британським претендентом Девідом Хеєм будуть коштувати від 24 до 49 євро.

Як повідомляє сайт братів Кличків, найдешевші квитки по 24 євро будуть реалізовуватися на стоячі місця, верхній ярус коштуватиме 39 євро, а нижній - 49.

Нагадаємо, представники Кличка повідомили про те, що призначений на 20 червня бій чемпіона проти британця Девіда Хея пройде в німецькому місті Гельзенкірхені на стадіоні "Фелтінс Арена".

Продаж квитків на двобій Кличко - Хей розпочнеться 17 квітня.

Цей стадіон вміщує 65 тисяч глядачів і є домашньою ареною футбольного клубу "Шальке".

"Охочих подивитися двобій так багато, що їх не вміщатиме жоден Палац спорту або боксерська арена. І організаторам доведеться орендувати футбольний стадіон. Ним буде 65-тисячник "Фелтінс Арена", - кажуть організатори бою.

Раніше планувалося, що бій Кличка з Хеєм пройде на лондонському стадіоні "Стемфорд Брідж", де приймає своїх суперників футбольний клуб "Челсі", проте згодом поєдинок було вирішено провести в Німеччині.

Сhampion.com.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Квитки на бій Кличка та Хея продаватимуться по антикризовим цінам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі