неділя, 21 квітня 2013 16:46

Кубок Федерації. Світоліна зрівняла рахунок у матчі з Канадою

Кубок Федерації. Світоліна зрівняла рахунок у матчі з Канадою
Світоліна перемогла Фішман у двох сетах ФОТО: sapronov-tennis.org

Сьогодні, 21 квітня, у Києві проходить другий день матчу плей-офф другої Світової групи Кубка Федерації між збірними України та Канади. Нагадаємо, команди змагаються за збереження прописки у другій Світовій групі.

У другій "одиночці" ігрового дня 90-а ракетка світу 18-річна Еліна Світоліна перемогла у двох сетах 22-річну канадку Шарон Фішман, яка займає в рейтингу WTA 125-е місце, з рахунком 6:4, 7:6 (4).

Тенісистки грали 1 годину 47 хвилин. Світоліна виграла три гейми на прийомі і програла два на своїй подачі. Подавши чотири рази навиліт, Еліна один раз помилилася на подачі проти двох ейсів і двох подвійних помилок у канадки. За рахунок своїх активних дій українка виграла 43 очки при 40 невимушених помилках, а у її суперниці ці показники 24/29 відповідно.

Завдяки цій перемозі рахунок у матчі Україна - Канада став рівним - 2:2. Таким чином, переможця команди виявлять у заключній парній зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «Кубок Федерації. Світоліна зрівняла рахунок у матчі з Канадою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі