неділя, 21 квітня 2013 14:51

Кубок Федерації. Цуренко програла Бушар

Кубок Федерації. Цуренко програла Бушар
Цуренко і Бушар зіграли перший матч між собою ФОТО: gotennis.ru

Сьогодні, 21 квітня, в Києві проходить другий ігровий день матчу плей-офф другої Світової групи Кубка Федерації між збірними України та Канади. Нагадаємо, команди змагаються за збереження прописки в другій Світовій групі.

Лідер збірної України Леся Цуренко, яка займає у світовому рейтингу 71-місце, поступилася у двох сетах 95-й ракетці світу канадці Ежені Бушар з рахунком 4:6, 5:7.

Матч тривав півтори години. Леся взяла чотири подачі суперниці, але поступилася шістьма своїми. Подавши три рази навиліт, вона сім разів помилилася на подачі. Бушар навиліт не подавала і допустила лише одну подвійну помилку. За рахунок своїх активних дій українка виграла 22 розіграші при 52 невимушених помилках проти 19/45 відповідно у канадки.

Рахунок у матчі Україна - Канада став 1:2. Тепер для перемоги українкам необхідно вигравати два поєдинки.

У другій одиночці на корт вийдуть Еліна Світоліна і Шарон Фішман, а потім відбудеться парна зустріч у якій заявлені від України Юлія Бейгельзімер і Катерина Козлова, від Канади - Шарон Фішман і Габріела Дабровскі.

Згідно з регламентом змагань, капітани команд можуть внести зміни в склад не пізніше, ніж за годину до початку матчу.

Зараз ви читаєте новину «Кубок Федерації. Цуренко програла Бушар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі