вівторок, 27 квітня 2010 09:18

Кримінальну справу відносно Валуєва відновлено

Кримінальну справу відносно Валуєва відновлено

Кримінальну справу відносно російського боксера Миколи Валуєва знову повернулото у виробництво.

Раніше адвокат Валуєва Сергій Соломонов заявив про припинення виробництва кримінальної справи стосовно його підзахисного Калінінським РУВС Санкт-Петербурга. Проте управління з організації дізнання ГУВС Петербургу і Ленінградської області не затвердило постанову Калінінського РУВС.

Рішення обгрунтовано необхідністю повторного допиту потерпілого Юрія Сергєєва.

Нагадаємо, що Микола Валуєв звинувачувався в побитті охоронця спорткомплексу. Інцидент між боксером і охоронцем стався в січні 2006 року. Тоді дружина спортсмена привезла сина на тренування і припаркувала автомобіль біля Палацу спорту в недозволеному місці, з приводу чого сторож зробив їй зауваження. Через кілька хвилин приїхав Валуєв і, за словами охоронця, накинувся на нього. Після інциденту 60-річний чоловік був госпіталізований.

У січні 2008 року мировий суддя визнав боксера винним і засудив його до штрафу. Восени того ж року райсуд звільнив Валуєва від покарання у зв"язку із закінченням терміну давності. Однак кілька місяців потому міський суд Петербурга задовольнив касаційну скаргу і повернув справу на повторний розгляд. За його підсумками Калінінський районний суд перекваліфікував дії Валуєва і запропонував органам дізнання порушити кримінальну справу за іншою статтею КК РФ.

Нагадаємо, що в даний час представники Валуєва ведуть переговори про поєдинок з Одланьєром Солісом. Переможець цього бою стане обов"язковим претендентом на чемпіонський титул WBC, що належить зараз Віталію Кличку.

За матеріалами Интерфакс

Зараз ви читаєте новину «Кримінальну справу відносно Валуєва відновлено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі