середа, 29 червня 2011 19:05

Кранчар розповів, чому зірвалися його переговори з "Динамо"

Кранчар розповів, чому зірвалися його переговори з "Динамо"

Київське "Динамо" цікавиться чилійським півзахисником італійської "Тернани" 27-річним Луїсом Хіменесом, який останній сезон відіграв в оренді у клубі серії А "Чезена".

Як повідомляє romagnanoi.it, основними кандидатами на викуп трансферу південноамериканського футболіста у "Тернари" є віце-чемпіон України та іспанська "Малага".

"Чезена", яка має право викупити трансфер Хіменеса після завершення терміну оренди з футболістом, найімовірніше, не потягне € 8 млн, обговорених у його трансферній угоді.

Зазначимо, що минулий сезон у складі "Чезени" Хіменес провів вдало: в 31 матчі він забив 10 голів.

Раніше півзахисник "Тоттенхема" Ніко Кранчар (на фото), який має намір залишити лондонський клуб, заявив, що дуже здивувався, коли дізнався суму, за яку "шпори" готові продати його. Нагадаємо, інтерес до хавбека проявляло київське "Динамо".

"Безумовно, я здивувався, коли дізнався, що "Тоттенхем" хоче виручити за мене суму від € 10 до 15 млн. Така ціна відразу відлякує всіх потенційних покупців. Саме через це зірвалися переговори з київським "Динамо".

Думаю, моя трансферна вартість становить близько € 6-7 млн. Втім, за словами керівництва "Тоттенхема", мене і не планують продавати", - наводить слова хорвата Sportske Novosti.

Зараз ви читаєте новину «Кранчар розповів, чому зірвалися його переговори з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі