середа, 29 червня 2011 11:20

"Динамо" не змогло забити десятій команді Туреччини

"Динамо" не змогло забити десятій команді Туреччини

Київське "Динамо" зіграло внічию з турецьким клубом "Манісаспор" в товариському матчі на навчально-тренувальному зборі в Австрії. Підопічні Юрія Сьоміна не змогли забити у ворота суперника, який посів за підсумками турецької першості десяте місце в турнірній таблиці.

У складі киян дебютував нігерієць Лукман Аруна, який запам'ятався попередженням за сутичку з півзахисником турецької команди Інчедеміром, повідомляє "Чемпионат.сом".

Після матчу Сьомін оцінив дебют новачка "Динамо".

"На мій погляд, він досить непогано вийшов на заміну. По-перше, міг забити, по-друге, кілька разів добре зіграв в обороні. Думаю, він буде у нас бойовою одиницею".

Сьомін вважає результат матчу закономірним.

"Ми грали втомленими. Та й не кращим чином зіграли в атаці - створили дуже мало моментів попереду, практично не було обіграшів на флангах, - цитує Сьоміна прес-служба клубу. - Вважаю, нічия стала закономірним результатом. Ми планували, що окремі футболісти проведуть на полі по 70 хвилин у матчі, а гравці оборони, зокрема Попов, Діакате і Каддурі, зіграють весь матч. Ми подивилися, хто в якому стані перебуває, оскільки наближається матч за Суперкубок України".

Тренер киян пояснив, чому на полі не з'явилися Сілва та Ярмоленко: "Даніло не грав через мікротравму. Те ж саме стосується і Шовковського, - сказав головний тренер "Динамо". - Якщо говорити про Ярмоленка, то він тренувався за індивідуальним графіком. За медичними показниками він був не в змозі виконувати повну тренувальну програму. Але скоро він приєднається до загальної групи".

Додамо, що це перша нічия "біло-синіх" на зборі в Австрії.

"Динамо" (Київ, Україна) - "Манісаспор" (Стамбул, Туреччина) - 0:0 (0:0)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не змогло забити десятій команді Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі