середа, 12 грудня 2012 08:54

Клуб четвертого дивізіону залишив "Арсенал" без Кубка англійської ліги

Клуб четвертого дивізіону залишив "Арсенал" без Кубка англійської ліги
"Бредфорд Сіті" переміг "Арсенал" у серії пенальті ФОТО: Reuters

Лондонський "Арсенал" не зумів пробитися у півфінал Кубка англійської ліги, поступившись на виїзді клубу четвертого дивізіону країни "Бредфорд Сіті".

Основний час зустрічі, що відбулася у вівторок, завершився з рахунком 1:1. Перший гол забили господарі - Гаррі Томпсон після розіграшу штрафного на дальній штанзі ударом по центру воріт пробив голкіпера "канонірів" Войцеха Щенсного на 16-й хвилині.

Незважаючи на тотальну перевагу по ходу всього матчу, команда Арсена Венгера ніяк не могла відновити рівність на табло. Надію на вдалий результат поєдинку лондонцям приніс удар капітана команди Томаса Вермалена, який з-за меж воротарського майданчика головою після навісу з лівого флангу Санті Касорли переправив м'яч у ворота за 2 хвилини до кінця основого часу.

Дві додаткові 15-хвилинки переможця також не виявили, а в серії післяматчевих пенальті більш вдалими виявилися господарі - 3:2, причому вирішальний удар з 11-метрової позначки не вдався саме капітану "Арсеналу", який влучив у штангу.

Зараз ви читаєте новину «Клуб четвертого дивізіону залишив "Арсенал" без Кубка англійської ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі