субота, 06 липня 2013 16:14

"Карпати" тричі забили московському "Локомотиву"

"Карпати" тричі забили московському "Локомотиву"

Черговий спаринг львівських "Карпат" завершився перемогою проти не основного складу московського "Локомотива".

Рахунок у матчі відкрив Грегор Балажіц, який головою відправив м'яч у сітку після навісу з кутового. Подвоїти свою перевагу вийшло після першої півгодини гри, коли Ткачук вийшов один на один з голкіпером суперника, проте був збитий у штрафному. Вирок чітко виконав Павло Ксьонз.

Тим не менше, "Локомотив" все ж зміг відігратися. Спочатку Саламатов реалізував пенальті у відповідь за порушення Савченком в своєму штрафному, а потім в дебюті другого тайму відзначитися вдалося Коряну, який без проблем увійшов у штрафний і переграв у ближньому бою голкіпера.

Переможний же гол вдалося забити потенційному новачкові "Карпат". Федорчук віддав м'яч Гірському, який у свою чергу скинув круглого на можливого гравця "Карпат". Той хитнув захисників, вийшов на голкіпера і легко його переграв. 3:2.

Карпати - Локомотив 3:2

Голи: Балажіц, 20 Ксьонз, 34 (з пенальті), Гравець на перегляді № 3, 73 - Саламатов, 37 (з пенальті), Корян, 52

Карпати: Ільющенков (Підківка, 46), Пашаєв, Балажіц, Гравець на перегляді № 1, Савченко (Гірський, 67), Федорчук, Ткачук, Ксьонз (Гравець на перегляді № 2, 61), Бартулович (Завійський, 76), Гудима ( Страшкевич, 60), Гладкий (Гравець на перегляді № 3, 69).

Локомотив: Лобанцев, Чалов, Мартинов, Мурачев, Баришніков, Саламатов, Ломакін, Міранчук, Муллін, Корян, Турик.

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" тричі забили московському "Локомотиву"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі