четвер, 20 червня 2013 15:50

"Карпати" відрахували з першої команди трьох лідерів

"Карпати" відрахували з першої команди трьох лідерів
Львівський клуб зменшив зарплату всім гравцям ФОТО: footboom.com

Керівництво "Карпат" відрахувало з основного складу команди двох своїх лідерів - Ігоря Худоб'яка та Олега Голодюка. Мотивом таких дій могла стати відмова футболістів підписати нові контракти, згідно яких істотно скорочувалася б їх заробітна плата. На даний момент футболістам заборонено тренуватися з першою командою, що і підтвердив Ігор Худоб'як.

"З сьогоднішнього дня я не тренуюся з першою командою "Карпат" і це поки все, що я можу прокоментувати. Більше поки нічого сказати не можу", - сказав Худоб'як.

Така ж доля спіткала і захисника львів'ян Ігоря Ощипка, який також вже не є футболістом основного складу.

"Дійсно, така ситуація існує. Сказали, що ми не їдемо на збори, але все одно будемо відпрацьовувати свій контракт у дублі, або де нам скажуть. У мене ще один рік контракту з "Карпатами" і треба вирішувати цю ситуацію. Я поки ще травмований. Може, наберу форму через місяць або два і кудись буду йти", - заявив Ощипко.

Нагадаємо, що раніше на загальнокомандних зборах футболістам "Карпат" оголосили про те, що всі зарплати будуть зменшені, незважаючи на їх діючі контракти.

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" відрахували з першої команди трьох лідерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі