четвер, 13 червня 2013 10:26

"Карпати" орендували трьох футболістів "Дніпра"

"Карпати" орендували трьох футболістів "Дніпра"
Валерій Федорчук вже грав у Львові ФОТО: telegraf.com.ua

Львівські "Карпати" підсилилися трьома футболістами. Йдеться про Валерія Федорчука, Младена Бартуловіча та Євгена Бохашвілі, права на яких належать "Дніпру", інформує прес-служба дніпропетровського клубу.

Всі гравці будуть виступати у Львові на правах оренди до кінця першої половини сезону.

Нагадаємо, що Федорчук та Бартуловіч у минулому чемпіонаті виступали за криворізький "Кривбас", який припинив своє існування як професійний клуб.

До слова, Федорчук у свій час уже грав у Львові, виступаючи за ФК "Львів" у сезоні 2008-2009.

Тим часом, півзахисник запорізького "Металурга" Мохаммед Слім заявив, що близький до того, щоб влітку змінити команду. При цьому футболіст не має наміру повертатися в "Есперанс", а хоче залишитися в Україні, інформує туніська преса.

"Ймовірно, влітку я зміню клуб. Повернутися до Тунісу? Ні, не думаю, це всього лише чутки. До того ж у мене є варіанти продовження кар'єри і в Україні", - зазначив 23-річний футболіст.

Нагадаємо, Слім перейшов у запорізький "Металург" у березні 2012 року. За цей час гравець провів 17 матчів і відзначився двома забитими голами у складі запорізького клубу.

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" орендували трьох футболістів "Дніпра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі