пʼятниця, 31 травня 2013 14:45

Коломойський відмовився рятувати "Кривбас"

Коломойський відмовився рятувати "Кривбас"
"Кривбас" завершив чемпіонат України на сьомій позиції ФОТО: footboom.com

Сьогодні керівництво "Кривбасу" повідомило працівників клубу про те, що мільярдер Ігор Коломойський, який раніше надавав криворізькій команді фінансову допомогу, остаточно відмовив у цьому команді, що знаходиться на межі краху.

Нагадаємо, що цього тижня Швейцарію, де більшу частину часу проживає Ігор Коломойський, і де знаходиться його резиденція, відвідав генеральний директор ФК "Дніпро" Андрій Стеценко.

Спочатку планувалося, що перебування Андрія Вікторовича обмежиться одним днем, але візит значно затягнувся. Швидше за все, це пов'язано з великою кількістю питань, які Андрій Стеценко мав обговорити зі своїм босом.

Зокрема розставити крапки у подальшій долі Хуанде Рамоса, узгодити літні трансферні пріоритети. Швидше за все, саме тоді також була порушена і можливість відновлення фінансової допомоги сусідам з Кривого Рогу.

Як би там не було, Ігор Коломойський остаточно дав зрозуміти, що "Кривбасу" більше не варто розраховувати на його гроші. Клуб залишається один на один зі своїми проблемами і боргами.

Пошук альтернативних шляхів фінансування або спонсорів на даний момент успіхом не увінчався. Все йде до того, що найближчим часом у "Кривбаса" відберуть ліцензію і він зникне з футбольної карти клубів прем'єр-ліги.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський відмовився рятувати "Кривбас"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі