четвер, 08 червня 2023 18:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Його не бояться. Він просто надто жадібний – команда Усика пояснила, чому з Ф'юрі ніхто не хоче битися
3

Тайсон Ф'юрі – професійний британський боксер, виступає у важкій ваговій категорії
Фото: Getty Images
Торік Олександр Усик переміг британця Ентоні Джошуа і захистив титули чемпіона світу в надважкій вазі за трьома основними версіями
Олександр Усик (ліворуч) і Тайсон Ф'юрі (праворуч) у Лондоні, грудень 2022 року

Чемпіон світу за версією WBC Тайсон Ф'юрі не може знайти собі суперника через свою високу самооцінку.

Про це сказав Олександр Красюк, представник чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, в інтерв'ю Seconds Out.

"Тайсон Ф'юрі – це генератор випадкових думок. Я не можу сказати більше нічого. Ф'юрі шукає суперника, але нікого не може знайти. Тайсон на вершині світу, як він сам вважає, але ніхто не хоче з ним битися. Ніхто. Ти настільки великий? Ти настільки сильний? Всі тебе бояться? Ні. У чому ж причина", – сказав Красюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс купив собі новенький Mercedes-Maybach. Це ціна 40 машин для фронту

Зі слів промоутера, професійний бокс – комерційний вид спорту.

"Якщо боєць виходить на ринг і б'ється за титул в надважкій вазі, йому відповідним чином повинні заплатити за це. Якщо він б'ється з великою зіркою, то йому повинні заплатити як супернику великої зірки", – пояснив.

Ф'юрі повинен переглянути свій підхід, сказав Красюк.

"Якщо він хоче, щоб фанати бачили його в великих боях, йому потрібно ставитися до інших з повагою, особливо до тих, хто ділить з ним ринг. В іншому випадку він виявиться забутий в історії боксу", – заявив представник Усика.

З повідомлень ЗМІ, якщо Усик проведе поєдинок з Ф'юрі, то гонорар першого становитиме близько $50 млн, а другого – до $90 млн.

У березні Ф'юрі запропонував Усику провести бій без опції реваншу. У відповідь промоутер Усика сказав, що Ф'юрі шукає варіанти, щоб відмовитися від бою.

Поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі, який планувався на 29 квітня, не відбувся.

Торік Усик переміг британця Ентоні Джошуа і захистив титули чемпіона світу в надважкій вазі за трьома основними версіями.

Зараз ви читаєте новину «Його не бояться. Він просто надто жадібний – команда Усика пояснила, чому з Ф'юрі ніхто не хоче битися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі