середа, 02 вересня 2009 13:43

Іванович не сказала жодного слова про Бондаренко після поразки

Іванович не сказала жодного слова про Бондаренко після поразки

Одинадцята сіяна сербка Ана Іванович прокоментувала матч першого кола USOpen з українкою Катериною Бондаренко, який вона програла з рахунком 6:2, 3:6, 6:7, і пояснила, чому вона змінила свою подачу.

"Я створила багато шансів для себе і дуже турбувалася, що зробила стільки помилок у важливі моменти, мій форхенд мене підвів у багатьох випадках, а рука боліла. Я можу пригадати багато хороших ударів на тай-брейку. Наприклад, за рахунку 6:5 в третьому сеті та "рівно" у геймі я вірила в себе, і грала дуже добре, змогла налаштуватися, але помилялася кожного разу біля сітки. Це турбувало. І потім на матч-пойнті, можливо, був невірний удар. Ще кілька разів за матч я неправильно вибирала удар.

Я подавала коротко, щоб не пошкодити плече, тому що я починала відчувати біль, тому я укорочувала рух рукою. Я відчуваю себе краще, і мені здається, що моя швидкість зросла. Останні турніри я саме так і подавала і відчувала себе краще, спокійніше за свою подачу. І у мене не було жодних проблем з плечем. Я можу подавати швидше, але це відбудеться через декілька тижнів. Але, можливо, коли-небудь моє плече знову стане сильним, і я зможу повернутися до нормальних рухів.

Мабуть, я дуже багато думаю про свою гру. Зараз у мене є план, і я знаю, що я повинна зробити в кожній частині своєї гри. Але на даний момент вона трохи незбалансована. Моя фізична підготовка на одному рівні, психологічна на іншому, а гра - на третьому. Всі ці елементи повинні співпасти", - передає слова Іванович офіційний сайт US Open.

Зараз ви читаєте новину «Іванович не сказала жодного слова про Бондаренко після поразки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі