пʼятниця, 20 січня 2012 11:44

Гравець "Реала" офіційно вибачився перед Мессі

Гравець "Реала" офіційно вибачився перед Мессі

Футболіст "Реала" Пепе приніс офіційні вибачення гравцю "Барселони" Ліонелю Мессі. Пепе вибачився за епізод в час матчу "Реал" - "Барселона", коли він наступив аргентинцеві на руку. За словами гравця "Реала", він зробив це ненавмисно, але якщо Мессі відчуває себе скривдженим, то Пепе приносить вибачення, повідомляє офіційний сайт "Реала".

Португальський захисник додав, що йому ніколи не спало б на думку заподіяти шкоду колезі по професії.

У ніч на 19 січня "Реал" і "Барселона" в Мадриді зустрічалися в першому матчі 1/4 фіналу Кубка Іспанії. Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь "Барселони". Гра у відповідь пройде 25 січня.

Пепе наступив на руку Мессі на 69-й хвилині зустрічі за рахунку 1:1. Аргентинець опинився на газоні після порушення з боку Хосе Кальєхона, за яке останній отримав жовту картку. Пепе покарання уникнув, причому у нього до цього часу вже було попередження.

Як повідомляє іспанська газета Marca, "Барселона" вирішила не подавати скаргу на Пепе. У каталонському клубі вважають, що дисциплінарний комітет Федерації футболу Іспанії (RFEF) повинен самостійно розібрати цей інцидент.

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Реала" офіційно вибачився перед Мессі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі