четвер, 22 листопада 2012 19:23

Ібрагімович обмінявся футболкою з Бетао
20

"Динамо" поступилося ПСЖ з рахунком 0:2
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА
Наприкінці матчу на "Олімпійському" згасли кілька прожекторів

Київське "Динамо" на "Олімпійському" поступилося французькому ПСЖ у матчі 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. Зустріч завершилася з рахунком 0:2. Дублем відзначився Есекіель Лавессі.

Свист трибун

Подивитися матч на стадіон прийшли трохи більше 36 тисяч вболівальників. Якщо центральні сектори були гарно заповнені, то на трибунах за воротами гуляв вітер. Можливо глядачів налякала холодна погода. Або ж свою роль зіграли останні невдачі "Динамо" і зневіра в улюблену команду. Навіть зіркова компанія на чолі зі Златаном Ібрагімовичем не допомогла організувати аншлаг.

До слова, у другому таймі на одній із центральних трибун з'явився плакат присвячений нападнику, який зіграв на "Олімпійському" три матчі на Євро-2012. Збірна Швеції не змогла вийти з групи, але Ібра дуже тепло відгукнувся про арену, Київ та проведений в Україні час.

За кілька хвилин до кінця матчу розчаровані вболівальники почали залишати свої місця і рухатися у бік виходів. Своє невдоволення глядачі висловили гучним свистом.

"Коваль! Коваль!"

Голкіпер киян Максим Коваль після фінального свистка підбіг до фан-сектора і подякував вболівальникам за підтримку. Футболіста проводжали з поля вигуками "Коваль! Коваль!" та аплодисментами. Його візаві Сальваторе Сірігу з кількома польовими гравцями ПСЖ також приділили увагу своїх нечисленним, але галасливим вболівальникам.

Футболка Ібрагімовича

Після матчу Златан обмінявся футболкою з Бетао. Капітан ПСЖ Тьяго Сілва дуже тепло привітався з динамівцем Дуду — обняв земляка. Перемовляючись бразильці разом залишили поле.

Кінець світу

За десять хвилин до кінця матчу на "Олімпійському" щось трапилось з освітленням — погасли кілька прожекторів. Але незручностей для команд це не створило і футболісти, мабуть, навіть не помітили якихось змін. Вболівальники почали жартувати, що це репетиція анонсованого кінця світу.

Шапочка Грегорі Ван дер Віля

З роздягальні гравці ПСЖ виходили у стильних костюмах з клубною емблемою. Дехто з футболістів одягнув на голову шапочки. Найоригінальніша виявилася у захисника Грегорі Ван дер Віля.

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімович обмінявся футболкою з Бетао». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі