неділя, 15 серпня 2021 09:43

Холанд перестріляв Левандовського в стартовому турі

Холанд перестріляв Левандовського в стартовому турі
Холанд забив 62 голи за "Боруссію". Фото: Reuters

У матчі 1-го туру бундесліги дортмундська "Боруссія" розгромила франкфуртський "Айнтрахт". Зустріч проходила на стадіоні "Сігнал Ідуна Парк" в Дортмунді і завершилася з рахунком 5:2.

На 23-й хвилині рахунок відкрив Марко Ройс, йому асистував Ерлінг Холанд. Через чотири хвилини захисник дортмундців Фелікс Пасслак забив автогол. На 32-й хвилині Торган Азар вивів "Боруссію" вперед, передачу віддав Холанд. Ще через дві хвилини Холанд забив третій гол дортмундців після результативного пасу Марко Ройса. Джованні Рейна довів рахунок до розгромного, відправивши м'яч у ворота після удару Холанда, однак Ерлінгу не зарахували асист.

П'ятий гол "Борусії" забив Холанд, який оформив дубль. Другий гол "Айнтрахта" забив Йенс Хьоуге, йому асистував Рагнар Ахе. Ще один гол "Борусії", який забив Ройс в першому таймі, скасували після втручання VAR.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Реал" розгромив "Алавес" із дублем Бензема

В іншому матчі чемпіонату Німеччини менхенгладбаська "Боруссія" розійшлася миром з "Баварією" - 1:1. Голом у складі чемпіона відзначився Роберт Левандовський. Це його сьомий м'яч у стартових турах бундесліги.

Зараз ви читаєте новину «Холанд перестріляв Левандовського в стартовому турі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі