середа, 06 травня 2009 10:19

Хокеїст вдарив голкіпера ключкою в горло (ВІДЕО)

Хокеїст вдарив голкіпера ключкою в горло (ВІДЕО)

Форвард "Піттсбурга" Кріс Кунітц у другому матчі серії з "Вашингтоном" (3:4) грубо вдарив ключкою в горло російського голкіпера Семена Варламова, після чого Сідні Кросбі закинув шайбу у ворота "Кепіталс".

"Я вважаю, що це брудний прийом і НХЛ повинна відповідним чином відреагувати на це. Це був удар в незахищене місце. Так не роблять у хокеї", - говорить Олександр Овечкін.

Також лідер "Вашингтона" заявив, що якщо форварда "Піттсбурга" не дискваліфікують, то його можуть покарати самі хокеїсти "Кепіталс".

"Якщо НХЛ не покарає Кунітца, я не зможу зрозуміти це рішення. З ним може відбутися все що завгодно, якщо Ліга його не дискваліфікує хоч би на пару матчів. Це удар по болючому місцю. Нашому Браширу вліпили шість матчів дискваліфікації, тому Кунітц теж повинен бути відсторонений", - додав Овечкін.

Керівництво дисциплінарного комітету НХЛ розглянувши інцидент, оштрафувало Кунітца, але ухвалило рішення не дискваліфікувати форварда "Пінгвінс".

За матеріалами livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Хокеїст вдарив голкіпера ключкою в горло (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі