середа, 08 квітня 2009 10:17

Хіддінк підсадив збірну Росії на "колеса"

Хіддінк підсадив збірну Росії на "колеса"
Тільки таблетки допомагають голландському наставнику збірної повернути гравцям хорошу фізичну форму та концентрацію

Тренерський штаб збірної Росії на чолі з Гусом Хіддінком прописує своїм футболістам спеціальні лікарські препарати, для того, щоб позбавитися проблеми недостатньої фізичної готовності та концентрації гравців.

Судячи з усього, тільки таким чином 62-річному голландцю поки вдається боротися з втратою концентрації та неуважністю деяких футболістів, яких не вистачало для більш переконливого виступу проти скромних збірних команд Азербайджану та Ліхтенштейну.

- Досвідчений Гус звик отримувати результат тут і зараз, - пояснило нам джерело у збірній. - А швидко повернути футболістам концентрацію, на відсутність якої і скаржився голландець, можуть тільки сучасні лікарські препарати, які не заборонені і використовуються багатьма провідними командами.

Це відхаркувальні пігулки та напій, який активізує роботу м"язів.

- Спортсмени дійсно застосовують спеціальні комплекси спортивно-харчових добавок, - розповів Ніколай Дурманов, який очолював антидопінгову службу національного Олімпійського комітету. - Ці закордонні препарати широко застосовується в світовому спорті з метою підвищення енергетики організму та покращення реакції. Максимального ефекту вони досягають при змішуванні з речовинами, які містять кофеїн. Вони не є допінгом.

life.ru, news.mail.ru

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк підсадив збірну Росії на "колеса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі