субота, 28 березня 2009 09:48

Хіддінк отримав дозвіл залишитися в "Челсі" на наступний сезон

Хіддінк отримав дозвіл залишитися в "Челсі" на наступний сезон
Наставник збірної Росії та головний тренер "Челсі" Гус Хіддінк отримає шанс залишитися в лондонському клубі на наступний сезон.

Про це повідомив Російський футбольний союз, представники якого погодилися обговорити з голландським фахівцем розширення сфери його діяльності.

Як відзначив генеральний секретар РФС Андрій Сорокін, на його думку Хіддінк цілком здатний керувати одразу двома командами — "Челсі", яка виступає в англійській прем"єр-лізі, та національною командою Росії на чемпіонаті світу-2010 в ЮАР.                                                                                   "Якщо керівництво "Челсі" повідомить, що готове обговорити майбутнє Хіддінка в своїй команді, ми підемо лондонцям назустріч, — наводить слова Сорокіна dailymail.co.uk.

Для РФС паралельна робота Хіддінка в "Челсі" та збірній Росії прийнятніша, ніж та, якби тренеру довелося суміщати роботу крім національної команди в якомусь російському клубі. Тоді виникли б ризики, що наставник більше піклуватиметься про своїх футболістів, виділяючи їх серед гравців інших клубів чемпіонату Росії.

У цьому випадку немає ніякої суперечності. Навіть сам Гус запевняє, що йому під силу подвійне керівництво. У нас немає причин не вірити йому, тому що Хіддінк — дуже відповідальна людина. І якщо він бере на себе зобов"язання, то знає, що говорить, не кидаючи слів на вітер", — повідомив Сорокін, додавши, що робота в "Челсі" аніскільки не відбилася на відношенні Гуса Хіддінка до збірної Росії.

dailymail, sport-express

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк отримав дозвіл залишитися в "Челсі" на наступний сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі