неділя, 22 березня 2009 03:22

Хіддінк і "Челсі" програють

Хіддінк і "Челсі" програють
Лондонський "Челсі" зазнав першої поразки після призначення Гууса Хіддінка головним тренером команди. У черговому турі чемпіонату Англії з футболу "Челсі" програв "Тоттенхему" з рахунком 0:1. Єдиний м"яч забив Лука Модріч, повідомляє Goal.com.

Російський нападник "Тоттенхема" Роман Павлюченко не взяв участі в матчі: він потрапив до заявки, але на поле не вийшов. Останнім часом тренер "Тоттенхема" не включає росіянина до основного складу. 15 березня Павлюченко залишився в запасі в матчі чемпіонату Англії проти "Астон Вілли" (2:1), а 16 березня зіграв за дубль своєї команди в матчі з дублем "Челсі".

В іншому матчі чергового туру англійської Прем"єр-ліги лідер чемпіонату "Манчестер Юнайтед" у гостях програв "Фулхему" 0:2. Ця поразка стала для "Манчестера" другою поспіль: 14 березня команда Алекса Фергюсона поступилася "Ліверпулю" з розгромним рахунком 1:4. По ходу матчу з "Фулхемом" арбітр видалив двох футболістів "Манчестера". На 18-ій хвилині червону картку отримав Пол Скоулз, а в кінці зустрічі після двох попереджень з поля пішов Уейн Руні.

Goal.com, lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк і "Челсі" програють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі