субота, 21 березня 2009 19:21

"Фулхем" розірвав "Манчестер Юнайтед"

"Фулхем" розірвав "Манчестер Юнайтед"
"Манчестер Юнайтед" у матчі 30-го туру чемпіонату Англії сенсаційно програв у гостях "Фулхему" з рахунком 0:2.

Рахунок на 18-ій хвилині відкрив Денні Мерфі з пенальті, а за 3 хвилини до кінця матчу перевагу подвоїв Золтан Гера. Якраз перед першим забитим голом манкуніанці залишилися вдесятьох - Поул Скоулз рукою відбив м"яч, що летів у ворота, за що і був призначений пенальті. А закінчував матч МЮ і зовсім із дев"ятьма гравцями: на 88-ій хвилині, майже відразу ж після другого гола Уейн Руні після свистка арбітра відправив м"яч за межі поля, але той не став терпіти таких витівок, показав Руні другу жовту картку і видворив з поля. Нападник, йдучи з гри, вдарив кутовий прапорець.

Цікаво, що Кріштіану Роналду та Ріо Фердинанд трохи запізнилися на матч. Річ у тому, що португалець Роналду і капітан команди Фердинанд запізнилися на потяг до Лондона приблизно на 10 хвилин. На радість двох гравців, Фергюсон до останнього чекав на футболістів, але чи буде штраф лідерам - незрозуміло.

"Манчестер Юнайтед" програє вже другий матч поспіль - у минулі вихідні команда зазнала найбільшої домашньої поразки за останні 17 років - 1:4 від "Ліверпуля". Дивно, що дві попередні зустрічі, які відбулися за останній місяць, манкуніанці виграли обидва рази з великим рахунком, залишаючи ворота в недоторканності. Спочатку суперники грали відкладений матч одного із стартових турів, а потім у рамках чвертьфіналу Кубка Англії. Крім того, і в останніх восьми матчах у рамках прем"єр-ліги "Манчестер Юнайтед" стабільно обігравав лондонську команду. На своєму полі "Фулхем" востаннє обігравав манкуніанців у вересні 1964 року.

Підопічний же Гар Мегсона в минулому турі, навпаки, перервав серію невдач, вперше в сезоні перемігши на виїзді (над "Болтоном" 3:1). Двох матчів поспіль "дачники" не вигравали в останніх 18-ти іграх.

У "Манчестер Юнайтед" — 65 очок і перевага над "Челсі" і "Ліверпулем" складуть 4 очки. "Фулхем" піднявся з 11-і на 8-е місце з 40 очками.

livesport.ru
Зараз ви читаєте новину «"Фулхем" розірвав "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі