четвер, 05 березня 2009 17:54

Гравець "Челсі" заночував у камері

Гравець "Челсі" заночував у камері

Основний захисник футбольного клубу "Челсі" і збірної Англії Ешлі Коул провів ніч з 4 на 5 березня в поліцейській дільниці Лондона. Приблизно у 02:15 гравець був затриманий біля нічного клубу в районі Південний Кенсінгтон за порушення громадського порядку і образу поліцейського. При цьому Коул був п"яний, повідомляє lenta.ru з посиланням на ВВС News.

Дружина Коула здійснює сходження на гору Кіліманджаро

Футболіст заплатив встановлений штраф у розмірі 80 фунтів стерлінгів (90 євро) і залишив дільницю близько 05:30 ранку. 3 березня Коул відіграв 90 хвилин в матчі чемпіонату Англії "Портсмут" - "Челсі" (0:1). 7 березня лондонці в 1/4 фіналу Кубка Англії зіграють на виїзді з "Ковентрі".

Як відзначає ВВС News, дружина Коула Шеріл, яка є членом музичної групи Girls Aloud, в даний час знаходиться в Африці і здійснює сходження на гору Кіліманджаро.

Довідка gazeta.ua

Ешли Коул (англ. Ashley Cole; р. 20 грудня 1980) - англійський футболіст, лівий захисник. Виступає за команду "Челсі" (Лондон, Англія).

Не дивлячись на бажання залишити "Арсенал", Коул підписав новий контракт 18 липня 2005 року із зарплатою близько 70 000 фунтів на тиждень. 31 серпня 2006 року перейшов в "Челсі" в обмін на захисника Вільяма Галласа з доплатою в 5 млн. фунтів.

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Челсі" заночував у камері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі