четвер, 02 квітня 2009 09:41

Хіддінк розповів, наскільки погано зіграла збірна Росії

Хіддінк розповів, наскільки погано зіграла збірна Росії

На післяматчевій прес-конференції, присвяченій зустрічі відбіркового циклу чемпіонату світу - 2010 Ліхтенштейну - Росія (0:1), наставник російської збірної Гус Хіддінк визнав, що гра у його команди не вийшла.

"Хотів перш за все сказати, що головною нашою метою в цих двох матчах були шість очок. І добре, що ми її досягли. Це дуже важливо - по-перше, обійшовшись без втрат, ми зберегли свої позиції в гонці. Сьогоднішні три очки допоможуть нам по-іншому побудувати гру в матчі з Фінляндією і впевненіше діяти в інших, подальших матчах відбіркового циклу. По-друге, грати тут було дуже складно, тому що суперник бився по-справжньому, до останнього".

"Ми чекали, що зможемо забити другий гол - тоді гра б, по суті, закінчилася. Але, на жаль, гола не дочекалися. Причина цього криється в тому, що команда зіграла погано. І насамперед, погано ми виглядали попереду. Але мене порадувало, що коли гра в атаці не клеїлася, футболісти не опускали руки, відпрацьовували в обороні. У сучасному футболі чорнова робота - річ необхідна, але багато команд її цураються. Я радий, що збірна Росії не з таких".

"Ми не дали шансів Ліхтенштейну створити біля наших воріт щось по-справжньому небезпечне, окрім удару головою в кінці другого тайму. Отже я був упевнений - ми не пропустимо", - наводить слова Хіддінка "Советский спорт".

Збірна Росії з футболу здобула виїзну перемогу над Ліхтенштейном в матчі відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року. Гра, яка відбулася увечері 1 квітня, завершилася з рахунком 1:0 на користь росіян. Єдиний гол на 38-ій хвилині забив півзахисник "Зеніту" Костянтин Зирянов. Свій наступний матч у відбірному турнірі ЧМ-2010 збірна Росії проведе 10 червня проти команди Фінляндії на полі суперника.

Советский спорт, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк розповів, наскільки погано зіграла збірна Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі