понеділок, 16 лютого 2009 18:42

Хей відмовляється від надприбутків і йде Кличку на поступки

Автор: allboxing.ru
  Девид Хей
Девид Хей

Адам Бут, представник британця Девіда Хея, який бере участь у переговорах щодо організації поєдинку свого клієнта проти чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка, виступив із відповіддю на нещодавні заяви менеджера Кличка Берндта Бенте.

"Бенте несе якусь нісенітницю. Він вважає, що ми хочемо отримати дуже багато грошей і для них цей бій буде менш вигідним, ніж останній бій з Рахманом. Але Бенте не розуміє простих речей. Прибуток від бою з Рахманом йшов від HBO, німецького телебачення та продажу квитків. Частину з цих грошей вони виплачували Рахману. Зараз те саме, тільки Хею не потрібно платити з цих грошей нічого, він отримає свій прибуток за трансляцію бою по британському телебаченню", - розповів Бут.

Бенте несе якусь нісенітницю.

Також Бут дав зрозуміти, що Хей згоден на матч-реванш у разі поразки Володимира Кличка. І готовий зустрітися як знову з Владимиром, так і згодом з його братом Віталієм.

"У братів Кличко є ще один представник - Шеллі Фінкель, саме з ним я збираюся надалі вести переговори, - пояснив Бут. - Це досвідчений партнер. А Бенте, здається, все взяв близько до серця", - цитує Бута Setanta.com.

Setanta.com, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Хей відмовляється від надприбутків і йде Кличку на поступки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі