субота, 07 лютого 2009 16:24

Девід Хей назвав Валуєва "великим волохатим чудовиськом"

Девід Хей назвав Валуєва "великим волохатим чудовиськом"

Британець Девід Хей заявив, що йому абсолютно не цікаві поєдинки з Русланом Чагаєвим і Миколою Валуєвим. Нагадаємо, що на даний момент Девід веде переговори про організацію поєдинку 20 червня у Великобританії з чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями IBF/IBO/WBO Володимиром Кличко.

"Я знаю, що мій поєдинок з Кличко буде одним з найбільших боїв за останні декілька років. Знаю, що можу нокаутувати його. Я дивлюся його поєдинки щодня. Щоб вважатися номером один в суперважкому дивізіоні, я повинен побити обох братів Кличко. Мені нецікавий Чагаєв і велике волохате чудовисько (Валуєв). Якщо він насилу справився з 46-річним Евандером Холіфілдом, навіщо мені з ним битися?" - цитує Хея championat з посиланням на Setatna Sports.

Довідка wikipedia

Девід Хей (англ. David Haye; 13 жовтня 1980, Лондон, Англія, Великобританія) - британський боксер-професіонал, виступає в 1-ій важкій ваговій категорії. Чемпіон світу в 1-ій важкій (версія WBC, 2007-справжній час; версія WBA, 2007-справжній час; версія WBO, 2008-справжній час) ваговій категорії. Провів 23 поєдинки, з яких отримав 22 перемоги (21 нокаутом) і зазнав 1 поразку.

Зараз ви читаєте новину «Девід Хей назвав Валуєва "великим волохатим чудовиськом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі